search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:17
MENU CLOSE

Στον πόλεμο δεν υπάρχουν άθεοι λέει ο Σαμαράς

12.05.2014 12:22
Στον πόλεμο δεν υπάρχουν άθεοι λέει ο Σαμαράς - Media

Ευγνώμων για την προσφορά της Εκκλησίας στην ελληνική κοινωνία τα χρόνια της κρίσης, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε ημερίδα της Αρχιεπισκοπής.

 
Ευγνώμων για την προσφορά της Εκκλησίας στην ελληνική κοινωνία τα χρόνια της κρίσης, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε ημερίδα της Αρχιεπισκοπής.
 
Ο πρωθυπουργός είπε ότι από τη μια πλευρά έχει τους αριθμούς και την από την άλλη τους ανθρώπους αναφέροντας ότι στόχος «είναι η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και όχι κάποιος απρόσωπος αριθμός ή δείκτης».
 
«Τώρα που τα πιο δύσκολα στην ανηφόρα είναι πίσω, οφείλω να τονίσω ότι στις δύσκολες στιγμές την ελληνική κοινωνία κράτησαν όρθια η οικογένεια και η Εκκλησία», είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι εκτός από, το κοινωνικό μέρισμα, υπάρχει ένα έκτακτο πρόγραμμα τροφίμων και ειδικής βοήθειας που αποφασίστηκε από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και την ελληνική κυβέρνηση.
 
«Στον πόλεμο δεν υπάρχουν άθεοι. Ζούμε αυτό τον πόλεμο επιβίωσης της πατρίδας, που όλα δείχνουν ότι κερδίζουμε» συνέχισε ο Α. Σαμαράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01