search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:30
MENU CLOSE

Την στήριξη των πολιτών ενόψει β γύρου ζήτησε ο Σγουρός

18.05.2014 20:35
Την στήριξη των πολιτών ενόψει β γύρου ζήτησε ο Σγουρός - Media

Την στήριξη των πολιτών στον δεύτερο γύρο ζήτησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα στην πρώτης Κυριακής.

Την στήριξη των πολιτών στον δεύτερο γύρο ζήτησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα στην πρώτης Κυριακής.
 
Ο Γ. Σγουρός αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που τον τίμησαν τόνισε ότι «Δώσαμε δύσκολο αγώνα, αντιμετωπίσαμε πολλά εμπόδια με παλιές αντιλήψεις και κριτήρια κομματικών επιλογών. Εμείς υπερασπιζόμαστε την περιφέρεια και τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα».
 
Για την επόμενη Κυριακή ο Γιάννης Σγουρός ζήτησε την Κυριακή τη στήριξη των πολιτών και μόνο των πολιτών επισημαίνοντας ότι η χώρα μπαίνει σε μια κρίσιμη φάση.
 
«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς προσανατολισμό, με όρους αγάπης, απασχόλησης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Τα προβλήματα είναι πολλά και σύνθετα και μόνο με συνεργασία και ενότητα μπορούμε να προχωρήσουμε» σημείωσε ο Γιάννης Σγουρός.
 
«Δεν είμαι εδώ από προσωπική φιλοδοξία» δήλωσε ο Γ. Σγουρός και καταλήγοντας ανέφερε «Παραμένω προσηλωμένος. Μόνο με έργο μπορεί να βελτιωθεί η ζωή μας. Συνεχίζουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01