search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Σόιμπλε: Έλληνας πολιτικός είχε προτείνει την έξοδο της χώρας από το ευρώ

22.05.2014 12:06
Σόιμπλε: Έλληνας πολιτικός είχε προτείνει την έξοδο της χώρας από το ευρώ - Media

Για σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ που είχε επεξεργαστεί η τότε ελληνική κυβέρνηση έκανε λόγο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, αναφέροντας μάλιστα ότι Έλληνας πολιτικός του πρότεινε την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

 
Για σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ που είχε επεξεργαστεί η τότε ελληνική κυβέρνηση έκανε λόγο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, αναφέροντας μάλιστα ότι Έλληνας πολιτικός του προτείνε την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.
 
Μιλώντας στον ανταποκριτή του Mega, Παντελή Βαλασόπουλο, ο Β. Σόιμπλε ανέφερε μεταξύ άλλων:
 
«Μου είπε τότε κάποιος Έλληνας πολιτικός για του οποίου τα δημοκρατικά αισθήματα ευθύνης αμφιβάλλω, δεν είναι δική μου υπόθεση να αποκαλύψω το όνομά του, ότι θα ήταν πολύ καλύτερα να φύγει η Ελλάδα». «Υπήρχε στην Ελλάδα το σχέδιο μιας κυβέρνησης να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ. Πιστεύετε ότι μια χώρα σαν την Γερμανία δεν θα έπρεπε να κάνει σχέδια για το τι θα γίνει, και σχέδιο Α είχαμε, και σχέδιο Β και Γ και Δ».
 
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας ομόλογός του, Γιάννης Στουρνάρας, θα επισκεφθεί το Βερολίνο στις 11 Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:57