search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:10
MENU CLOSE

Από το ΔΝΤ σε βιντεοταινία

23.05.2014 21:00
Από το ΔΝΤ σε βιντεοταινία - Media

«Η μία μετά την άλλη σκηνές που ένας μεγαλούλης χοντρούλης πολιτικός οδηγεί στο κρεβάτι του διάφορες γυναίκες. Θυμίζει πορνό όλο αυτό»

«Η μία μετά την άλλη σκηνές που ένας μεγαλούλης χοντρούλης πολιτικός οδηγεί στο κρεβάτι του διάφορες γυναίκες. Θυμίζει πορνό όλο αυτό», ήταν η παρατήρηση δημοσιογράφου μετά την ειδική προβολή – παρουσίαση στον διεθνή Τύπο της ταινίας «Καλωσήρθατε στη Νέα Υόρκη» με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στον ρόλο του Ντομινίκ Στρος Καν και θέμα το σκάνδαλο της σεξουαλικής επίθεσης του διευθυντή του ΔΝΤ σε Νεοϋορκέζα καμαριέρα. «Καθόλου πορνό! Είναι μια ερωτική ιστορία. Η ιστορία μιας γυναίκας που έκανε τα πάντα για να βγάλει τον άντρα της από τη φυλακή» ήταν η – όχι και πολύ πειστική – απάντηση των δημιουργών της ταινίας. Η πρώην σύζυγος του Στρος Καν, δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ (στην ταινία τον ρόλο της ερμηνεύει η Ζακλίν Μπισέ), διευθύντρια σήμερα της γαλλικής «Huffington Post», ήταν κατά πολλούς και αυτή που πίεσε τους πάντες και κατάφερε να μην παιχθεί η ταινία στους γαλλικούς κινηματογράφους, να μην συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ των Καννών και να μπορεί να τη δει κανείς μόνο σε βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:09