search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΚ για το γήπεδο

29.05.2014 15:28
Συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΚ για το γήπεδο - Media

Tο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωράει κανονικά, καθώς μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν άνθρωποι της ΑΕΚ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνήθηκε να γίνουν κάποιες βελτιωτικές κινήσεις και να προχωρήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του άρθρου 81 του Ρυθμιστικού σχεδίου, μέσω του οποίου θα εκδοθεί η άδεια ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς.

 
Tο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωράει κανονικά, καθώς μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν άνθρωποι της ΑΕΚ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνήθηκε να γίνουν κάποιες βελτιωτικές κινήσεις και να προχωρήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του άρθρου 81 του Ρυθμιστικού σχεδίου, μέσω του οποίου θα εκδοθεί η άδεια ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς.

Στη συνάντηση ήταν και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος συμφώνησε τεχνικά στις όποιες βελτιωτικές προτάσεις έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 81.
 
Εν κατακλείδι και με τη σύμφωνη γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης το νομοσχέδιο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ περνάει από τη Βουλή, βγαίνει η άδεια ανέγερσης και ξεκινούν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:42