12/08/2020 09:47:00

Του Αγίου Πνεύματος αποφασίζουν για τον Κουβέλη στη ΔΗΜΑΡ

Του Αγίου Πνεύματος αποφασίζουν για τον Κουβέλη στη ΔΗΜΑΡ - Media

Στο Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, μετατίθεται η απόφαση για την αποδοχή η μη της παραίτησης του Φώτη Κουβέλη.
 
Στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, η οποία συνεχίζεται, ο Φώτης Κουβέλης πρότεινε να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος, προκειμένου να υποβάλει στο Σώμα την παραίτησή του και αυτό να αποφασίσει τη διεξαγωγή τακτικού (εφόσον την κάνει αποδεκτή) ή διαρκούς συνεδρίου του κόμματος (αν η παραίτησή του δεν γίνει αποδεκτή) σε διάστημα που προσδιορίζεται περίπου σε 15 μέρες από τότε. 


Στην εισήγησή του ο Φώτης Κουβέλης, αναφέρθηκε στην απόφασή του να υποβάλει την παραίτησή του στα όργανα του κόμματος, εξηγώντας πως δεν το έκανε από το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, καθώς έπρεπε να προασπίσει την απρόσκοπτη κίνηση και λειτουργία του κόμματος και τη συντεταγμένη πορεία της ΔΗΜΑΡ. 
 
Η συνεδρίαση στα γραφεία του Κόμματος στην Αγίου Κωνσνταντίνου, γίνεται παρουσία όλων των βουλευτών του κόμματος πλην των Βασίλη Οικονόμου και Γρηγόρη Ψαριανού. 

Τα βασικά θέματα της συνεδρίασης, όπως προκύπτουν και από τις τοποθετήσεις των στελεχών του κόμματος, αφορούν την αναζήτηση των αιτιών για την εκλογική συντριβή του κόμματος, την πολιτική κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει στο εξής η ΔΗΜΑΡ και το ζήτημα των πολιτικών συμμαχιών. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.