21/05/2019 23:15:23
22.10.2009

Διαζύγιο για το όνομα(Δημοσιεύτηκε στο "Π" 22/10/2009)

Μ ια γυναίκα στη Σαουδική Αραβία ζήτησε διαζύγιο αφού ανακάλυψε κατά τύχη ότι ο άνδρας της είχε αποθηκεύσει τον αριθμό του τηλεφώνου της με το όνομα «Γκουαντάναμο» στο κινητό τηλέφωνό του! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αλ Ουάταν» («Το Έθνος»), η 30χρονη γυναίκα, κάτοικος της Τζέντας, κάλεσε μια μέρα τον άντρα της στο κινητό του. Αλλά εκείνος το είχε ξεχάσει στο σπίτι και εκείνη είχε τη δυσάρεστη έκπληξη να δει να αναγράφεται στην οθόνη του κινητού του, ως το όνομα αυτού που καλεί, «Γκουαντάναμο».

Η οργισμένη σύζυγος ζήτησε διαζύγιο εκτιμώντας ότι, αποδίδοντάς της ένα τέτοιο όνομα, ο σύζυγός της τη θεωρούσε τύραννο και εκείνη δεν μπορούσε πλέον να ζει μαζί του έπειτα από 17 χρόνια έγγαμου βίου. Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε ότι στο Γκουαντάναμο, που είναι αμερικάνικη βάση στην Κούβα, κρατούνται από το 2001 και μετά όσοι θεωρούνται ακραίοι και επικίνδυνοι τρομοκράτες...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.