search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Σαμαράς: Είμαστε περήφανοι για τους εφοπλιστές – Με αυτούς επανεκκινούμε την οικονομία

02.06.2014 18:39
Σαμαράς: Είμαστε περήφανοι για τους εφοπλιστές – Με αυτούς επανεκκινούμε την οικονομία - Media

Επενδύσεις ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το εφοπλιστικό κεφάλαιο, μιλώντας στην ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια».

 
Επενδύσεις ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το εφοπλιστικό κεφάλαιο, μιλώντας στην ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια».
 
«Με τη στήριξη των Ελλήνων πλοιοκτητών που κερδίζουν τις μάχες σε όλους τους ωκεανούς κι είμαστε υπερήφανοι γι' αυτούς, μαζί με τη μεγάλη παράδοση της Ελληνικής ναυτοσύνης, επανεκκινούμε τη χώρα μας ξεκινώντας από τη θάλασσα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα γίνεται πλέον η πιο σταθερή χώρα και η καλύτερη «πύλη» για το εμπόριο σε μια ασταθή ευρύτερη περιοχή».
 
Όπως έιπε, υπάρξουν επενδύσεις, να αναβαθμιστούν οι υποδομές στα λιμάνια και στα χερσαία οδικά δίκτυα αλλά και να υπάρξει εκσυγχρονισμός των ναυπηγείων…
 
Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στην παγκόσμια παγκόσμια τάση για μεταφορά ενέργειας, κυρίως φυσικού αερίου, από θαλάσσιους δρόμους, αλλά και τη χρήση του αερίου ως καυσίμου στη ναυσιπλοΐα, πράγμα που όπως δήλωσε είναι πολύ πιο ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01