search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Καθαρίστριες: Δεν θα μας σταματήσουν τα ΜΑΤ(Video)

03.06.2014 06:53
Καθαρίστριες: Δεν θα μας σταματήσουν τα ΜΑΤ(Video) - Media

«Η βάρβαρη αστυνομική επίθεση, που δεχθήκαμε σήμερα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών δεν θα μας εμποδίσει να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τον αγώνα μας», σημειώνει σε ανακοίνωση το συντονιστικό των αγωνιζόμενων καθαριστριών του υπ. Οικονομικών.

«Η βάρβαρη αστυνομική επίθεση, που δεχθήκαμε σήμερα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (επειδή διεκδικούμε να εφαρμοσθούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων) δεν θα μας εμποδίσει να συνεχίσουμε πιο δυναμικά, με αποφασιστικότητα τον αγώνα μας», σημειώνει το συντονιστικό των αγωνιζόμενων καθαριστριών του υπ. Οικονομικών και ζητά τη συμπαράσταση των πολιτών.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή που εξέδωσαν:

«Aυτός ο αγώνας, κάθε μέρα ενισχύεται από τη συμπαράσταση απλών πολιτών, φορέων, συνδικάτων κλπ., όμως:
 
ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ

 Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για τον αγώνα μας. Γι' αυτό καλούμε σε:

1. Συγκέντρωση έξω από την ΓΓΠΣ (ΚΕΠΥΟ, σταθμός Ηλεκτρικού Καλλιθέας) την Τετάρτη 4/6/14 στις 4 μ.μ., σε ημερίδα που διοργανώνει ο Θεοχάρης με τον προκλητικό τίτλο "Ηθική & Δεοντολογία"!!

2. Συλλαλητήριο (που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ) στην πλατεία Κλαυθμώνος την Πέμπτη 5/6/14 στις 6.30 μ.μ. Μετά την πορεία θα γίνει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος.

3. Καθημερινή παρουσία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Καρ. Σερβίας 10) στη καθιστική διαμαρτυρία μας, που συμπληρώνει πλέον ένα μήνα».
 
Νωρίτερα το πρωί, σημειώθηκε ένταση στην είσοδο του υπ. Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, τα ΜΑΤ έσπρωξαν τις γυναίκες με τις ασπίδες τους, προκειμένου να ανοίξουν την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας. Οι καθαρίστριες αντέδρασαν και σημειώθηκαν αψιμαχίες.
 
Η ένταση κράτησε για περίπου 10 λεπτά.

 

Χθες, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη. Αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό διευθυντή του κόμματος Νίκο Σαλαγιάννη.
 
Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε ότι η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:20