search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Άλλος στη Μήλο τράβηξε…

05.07.2010 02:18
oldphotos127799389960.jpg

Το περασμένο Σάββατο έγινε η κηδεία του άτυχου αστυνομικού υποδιευθυντή Γιώργου Βασιλάκη από το νεκροταφείο του Ζωγράφου. Έσκασε μια βόμβα στα χέρια του ενώ εκτελούσε το καθήκον του.

Το περασμένο Σάββατο έγινε η κηδεία του άτυχου αστυνομικού υποδιευθυντή Γιώργου Βασιλάκη από το νεκροταφείο του Ζωγράφου. Έσκασε μια βόμβα στα χέρια του ενώ εκτελούσε το καθήκον του. Και θα έλεγε κανείς ότι θα παραβρισκόταν στην τελετή ως ένδειξη σεβασμού, αλλά και ισχυρού πολιτικού συμβολισμού και διατράνωσης της βούλησης αντιμετώπισης του φαινομένου, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας. Αντιθέτως η εκπροσώπηση ήταν εξαιρετικά ισχνή και αν εξαιρέσει κανείς τους υπουργούς Χρυσοχοΐδη και Παμπούκη και την Ντόρα Μπακογιάννη, παραβρέθηκαν οι: Δ. Λυντζέρης, Γ. Διαμαντίδης, Τόνια Αντωνίου, Κ. Καρτάλης, Β. Γκεγκέρογλου, Μαν. Στρατάκη και Μαρία Σκραφνάνη (βουλευτές Ηρακλείου οι 3 τελευταίοι). Μάλιστα, όπως μάθαμε από τον «Μικροπολιτικό» των «Νέων», που είναι πια ο προσωπικός βιογράφος του πρωθυπουργού, ο Γιώργος Παπανδρέου περνούσε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο σε Μήλο – Κίμωλο και ο Αντώνης Σαμαράς ήταν στο συνέδριο της Ν.Δ. Ντροπή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58