search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:46
MENU CLOSE

«Καθάρισαν» τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

12.06.2014 12:36

Δεκτή έγινε από τον Άρειο Πάγο η αίτηση της κυβέρνησης για αναστολή της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης που διέτασσε την επαναπρόσληψη των 397 καθαριστριών του υπ. Οικονομικών.

 
Δεκτή έγινε από τον Άρειο Πάγο η αίτηση της κυβέρνησης για αναστολή της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης που διέτασσε την επαναπρόσληψη των 397 καθαριστριών του υπ. Οικονομικών.
 
Αυτό σημαίνει ότι οι καθαρίστριες δεν θα επιστρέψουν στη δουλειά τους μέχρι να συζητηθεί η αίτησης αναίρεσης της πρωτόδικης απόφασης, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου.
 
Σημειώνεται ότι οι απολυμένες έχουν κατασκηνώσει έξω από την είσοδο του ΥΠΟΙΚ στην Καραγιώργη Σερβίας από τις 7 Μαΐου, και έχουν δεχτεί πολλές φορές επίθεση από τα ΜΑΤ που προσπάθησαν να τις απομακρύνουν.
 
Χθες δημοσιοποιήθηκε βίντεο με «άνδρα» των ΜΑΤ να χτυπά στο κεφάλι 60χρονη καθαρίστρια με γροθιά.
 
Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Διοικητικών Δικαστών με ανακοίνωσή της την Τετάρτη εγκαλούσε με σκληρές εκφράσεις την κυβέρνηση για την πρακτική της να μην εφαρμόζει δικαστικές αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν την πολιτική της (φωτογραφίζοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση), προσθέτοντας ότι χρησιμοποιεί «κοινωνικούς εκβιασμούς» μέσω διαρροών και δημοσιευμάτων ώστε να μπορεί ανενόχλητη να προωθεί περικοπές αποδοχών συντάξεων συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01