search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο της Σύρου ο γιος του Κουστουρίτσα μετά από ατύχημα με «γουρούνα»

16.06.2014 06:25
Στο νοσοκομείο της Σύρου ο γιος του Κουστουρίτσα μετά από ατύχημα με «γουρούνα» - Media

Με ιδιωτικό αεροπλάνο έφτασε λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής, στη Σύρο, ο διάσημος Σέρβος σκηνοθέτης, Εμίρ Κουστουρίτσα.

Με ιδιωτικό αεροπλάνο έφτασε λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής, στη Σύρο, ο διάσημος Σέρβος σκηνοθέτης, Εμίρ Κουστουρίτσα.
 
Σύμφωνα με το syrostoday.gr, ο γνωστός σκηνοθέτης έφτασε στο νησί των Κυκλάδων καθώς στο τοπικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί τραυματισμένος ο 36χρονος γιος του Στρίμπορ.
 
Ο γιος του Σέρβου σκηνοθέτη μεταφέρθηκε χθες το πρωί από τη Σίφνο στο Νοσοκομείο της Σύρου με μέριμνα του Λιμενικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στο θώρακα και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα.
 
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 36χρονος έκανε διακοπές στην Σίφνο και η τετράτροχη μοτοσικλέτα («γουρούνα») στην οποία επέβαινε ανατράπηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στην περιοχή Πλατύς Γιαλός.
 
Ο 36χρονος είναι μέλος των No Smoking Band όπου παίζει ντραμς, κι έχει εμφανιστεί σε κάποιες ταινίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01