search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Πολιτικός κλαίει με… «μαύρο δάκρυ» γιατί τον κατηγορούν πως καταχράστηκε δημόσιο χρήμα! (Video)

03.07.2014 07:23
Πολιτικός κλαίει με… «μαύρο δάκρυ» γιατί τον κατηγορούν πως καταχράστηκε δημόσιο χρήμα! (Video) - Media

Τον κατηγορούν πως καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Συγκεκριμένα, πως πήρε 22.000 περίπου ευρώ για να κάνει (μόλις) 195 ταξίδια για προσωπικούς λόγους. Και αυτός τι έκανε;

Τον κατηγορούν πως καταχράστηκε δημόσιο χρήμα. Συγκεκριμένα, πως πήρε 22.000 περίπου ευρώ για να κάνει (μόλις) 195 ταξίδια για προσωπικούς λόγους. Και αυτός τι έκανε; Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε… έκλαψε με «μαύρο δάκρυ» προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα!
 
Όλα αυτά έγιναν στην Ιαπωνία, με τον 47χρονο πολιτικό Ryutaro Nonomura να δίνει κανονική… «παράσταση», προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί καταχράστηκε στο παρελθόν 3 εκατομμυρίων γιεν (περίπου 22.000 ευρώ) από δημόσια κονδύλια για να κάνει 195 προσωπικά ταξίδια!
 
«Έγινα βουλευτής… με μόνο σκοπό να αλλάξω την κοινωνία… Την Ιαπωνία… θέλω να αλλάξω… δεν καταλαβαίνετε;» λέει οδυρόμενος ο Ιάπωνας πολιτικός ενώ σημειώνει πως παραδέχεται ότι όντως πήγε όλα αυτά τα ταξίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:17