29/05/2020 21:11:47

Δωρεάν ποτά σε όσες επιδίδονται σε…πεολειχία!

Δωρεάν ποτά σε όσες επιδίδονται σε…πεολειχία! - Media
Δύο μπαρ στη Μαγιόρκα προσφέρουν δωρεάν αλκοόλ στις γυναίκες που μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειχίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo.

Μάλιστα βίντεο στο διαδίκτυο δείχνουν δεκάδες άντρες να περιμένουν στην ουρά και τις νεαρές τουρίστριες να είναι αφοσιωμένες  στη… «δουλειά» για ένα δωρεάν ποτό!
 
Τα μπαρ βρίσκονται στη περιοχή Μαγαλούφ, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό κυρίως για γερμανούς και βρετανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι ισπανικές αρχές, από την πλευρά τους, επέκριναν τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τις σεξουαλικές πράξεις, καθώς πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.

«Είναι ηθικά κατακριτέα πράξη και επιβλαβής για εκείνους που την κάνουν. Αλλά είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ενηλίκων που είναι ελεύθεροι να κάνουν κατά το δοκούν αυτό που επιθυμούν» είπε η Ισαμπέλ Λίνας επικεφαλής του ινστιτούτου γυναικών της Μαγιόρκας μιλώντας στην El Mundo.

Τη συγκεκριμένη πράξη κατέκρινε και ο δήμαρχος Μανού Ονιέβα λέγοντας ότι «πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό νομικό μέτρο για να εκλείψουν αυτού του είδους οι πρακτικές».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.