search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Ανεξήγητη αυτή η κωλοπηλάλα για την πώληση

03.07.2014 21:00
Ανεξήγητη αυτή η κωλοπηλάλα για την πώληση - Media

Πολλοί είναι αυτοί που ξερογλείφονται για την ΔΕΗ… Διόλου τυχαίο. Η εταιρεία μόνο το 2009  έκλεισε με κέρδη της τάξης €1 δις, όπως είναι φυσικό εποφθαλμιούν.

 
Πολλοί είναι αυτοί που ξερογλείφονται για την ΔΕΗ… Διόλου τυχαίο. Η εταιρεία μόνο το 2009  έκλεισε με κέρδη της τάξης €1 δις, όπως είναι φυσικό εποφθαλμιούν.
 
Βέβαια τα τελευταία χρόνια αετομάτηδες προσπαθούν να την απαξιώσουν,  για να μειώσουν τα κέρδη της, να την φορτώσουν χρέη και έτσι να την τεμαχίσουν σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μειώσουν όσο γίνεται το αντίτιμο,  όπως καλή ώρα!!!
 
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι άνθρωποι το έχουν πάρει απόφαση και θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στο πιάτο το κοινωνικό αγαθό των Ελλήνων – κι ας λέει ο Ταμήλος – σε αυτούς που το λιγουρεύονται.
 
Μάλιστα τονίζουν δεξιά και αριστερά… ότι δεν τους φοβίζει τίποτα και μάλιστα σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστράτευση των απεργών της επιχείρησης σε περίπτωση που κάνουν πράξη τις απειλές τους  οι εργαζόμενοι και κατεβάσουν τους διακόπτες!!!
 
Όσο για αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ περί δημοψηφίσματος αυτοί απαντούν ότι η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να εγκρίνει το νομοσχέδιο ακόμη και περί τα τέλη της επόμενης εβδομάδας και όχι στο β΄ θερινό τμήμα της Βουλής όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί!!!
 
Μα τι κωλοπηλάλα τους έχει πιάσει ρε αδερφάκι μου!!! Κάνουν σαν να τους παίρνεις την μπουκιά απ’ το στόμα…Βρε λες;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:42