search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:06
MENU CLOSE

Ο Ότο Ρεχάγκελ τραγουδάει on air τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας!

05.07.2014 06:48
Ο Ότο Ρεχάγκελ τραγουδάει on air τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας! - Media

Μπορεί οι Γερμανοί να μην είναι (ελέω μνημονίων) ο… αγαπημένος μας λαός τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούμε να μην τους αγαπάμε!

Μπορεί οι Γερμανοί να μην είναι (ελέω μνημονίων) ο… αγαπημένος μας λαός τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούμε να μην τους αγαπάμε!

Σε αυτήν την κατηγορία την πρώτη θέση κατέχει… άνετα ο Γερμανός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, που οδήγησε την Εθνική μας στην κατάκτηση του Euro 2004.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από αυτό το απίστευτο επίτευγμα, ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας μίλησε σε εκπομπή της ΝΕΡΙΤ για αυτόν τον άθλο. Κι ενώ μίλησε (για ακόμη μία φορά) με τα καλύτερα λόγια για εμάς, ο «Ρεχακλής» σε ερώτηση αν έχει μάθει να μιλάει ελληνικά, άρχισε να τραγουδάει τον εθνικό μας ύμνο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο μόνο ανατριχίλα προκαλεί!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01