search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Η φιέστα των Κολομβιανών και ο χορός του Χάμες Ροντρίγκεζ (Video)

07.07.2014 13:25
Η φιέστα των Κολομβιανών και ο χορός του Χάμες Ροντρίγκεζ (Video) - Media

Οι εκδηλώσεις λατρείας έφταναν σε σημείο παροξυσμού. Κεντρικό πρόσωπο σε όλη της διάρκεια της φιέστας ήταν ο σταρ της ομάδας αλλά και της διοργάνωσης Χάμες Ροντρίγκες που μάλιστα χόρεψε μαζί με τον συμπαίκτη του, Γκουρδάδο.

Υποδοχή ηρώων έκαναν στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας οι κάτοικοι της Μπογκοτά. Χιλιάδες ανθρώπων παραληρούσαν την ώρα που οι παίκτες περνούσαν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο.
 
Οι εκδηλώσεις λατρείας έφταναν σε σημείο παροξυσμού. Κεντρικό πρόσωπο σε όλη της διάρκεια της φιέστας ήταν ο σταρ της ομάδας αλλά και της διοργάνωσης Χάμες Ροντρίγκες που μάλιστα χόρεψε μαζί με τον συμπαίκτη του, Γκουρδάδο, πάνω στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί για το… καλλιτεχνικό μέρος της φιέστας.
 
Η φιέστα ήταν στα όρια εκδηλώσεων που γίνονται για ομάδες που κατακτούν το παγκόσμιο Κύπελλο. Για τους Κολομβιανούς ή πορεία και η εμφανίσεις της Εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ ήταν σαν να κατέκτησαν το τρόπαιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30