search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Ο κύκλος των αναμνήσεων (The Railway Man)

09.07.2014 21:00
Ο κύκλος των αναμνήσεων (The Railway Man) - Media

Ο Τζόναθαν Τεπλίτζκι («Burning Man», «Better than sex»)») σκηνοθετεί μια αληθινή ιστορία για τον πόλεμο, θίγοντας ένα πολύ λεπτό θέμα: Tα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονται οι στρατιώτες κατά τη διάρκειά του αλλά και τα ψυχολογικά τραύματα που τους στοιχειώνουν στη μετέπειτα ζωή τους.

 
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Τεπλίτζκι.
Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Νικόλ Κίντμαν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Τζέρεμι Ίρβινγκ, Χιρογιούκι Σανάντα, Σαμ Ράιντ, Τάνρο Ίσιντα.

 
Ο Τζόναθαν Τεπλίτζκι («Burning Man», «Better than sex»)») σκηνοθετεί μια αληθινή ιστορία για τον πόλεμο, θίγοντας ένα πολύ λεπτό θέμα: τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλονται οι στρατιώτες κατά τη διάρκειά του αλλά και τα ψυχολογικά τραύματα που τους στοιχειώνουν στη μετέπειτα ζωή τους.
 
Με φόντο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του μηχανικού Έρικ Λομάξ (Κόλιν Φερθ), ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες αιχμαλώτους που αναγκάστηκαν να εργαστούν για την κατασκευή του σιδηροδρόμου που θα ένωνε την Ταϊλάνδη με τη Βιρμανία.
 
Πολλά χρόνια αργότερα, ο Έρικ θα γνωρίσει και θα ερωτευθεί την Πάτι (Νικόλ Κίντμαν), η οποία θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει ν' απαλλαγεί από τον εφιάλτη του πολέμου, ανακαλύπτοντας πως ο άνθρωπος που τον ανέκρινε είναι ακόμη ζωντανός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01