search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Ούτε… ώρα δεν έκοψε από την ποινή του Σουάρες η ΦΙΦΑ

10.07.2014 15:50
Ούτε… ώρα δεν έκοψε από την ποινή του Σουάρες η ΦΙΦΑ
 - Media

O πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ καλείται να εκτίσει το σύνολο της ποινής του, που είναι: απαγόρευση αγωνιστικής δραστηριότητας για 4 μήνες και τιμωρία 8 αγωνιστικών για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΦΙΦΑ δεν «έκοψε» ούτε… ώρα από την ποινή τους Λούις Σουάρες. Απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιριστή και της Ομοσπονδίας της Ουρουγουάης και έτσι ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ καλείται να εκτίσει το σύνολο της ποινής του, που είναι: απαγόρευση αγωνιστικής δραστηριότητας για 4 μήνες και τιμωρία 8 αγωνιστικών για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας του.
 
Η ΦΙΦΑ δεν συγκινήθηκε ούτε από τη συγγνώμη του παίκτη, ούτε από τις απόψεις πολλών προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου – πλην του Πελέ – που χαρακτήρισαν υπερβολική την ποινή του Ουρουγουανού. Μεταξύ αυτών ήταν μάλιστα και ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, δηλαδή αυτός που αισθάνθηκε τα δόντια του Σουάρες στον ώμο του, στη διάρκεια της αναμέτρησης της Ιταλίας με την Ουρουγουάη. Αυτός ήταν και ο λόγος της βαριάς τιμωρίας του διεθνή φορ.
 
Πάντως η ΦΙΦΑ επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή να προπονείται με την ομάδα του, η οποία είναι πλέον η Μπαρτσελόνα, που δεν πτοήθηκε από την ποινή και προχώρησε στην απόκτησή του από τη Λίβερπουλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:17