search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:51
MENU CLOSE

Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης -Τραυματίες από ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας (Photos & Videos)

16.07.2014 09:55
Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης -Τραυματίες από ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας (Photos & Videos) - Media

Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης, την ώρα που μαζί με άλλα άτομα προσπαθούσε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην Ερμού. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ο ίδιος, ένας αστυνομικός και 2 τουρίστες. 

 
Συνελήφθη στην συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, ο Νίκος Μαζιώτης, την ώρα που μαζί με άλλα άτομα προσπαθούσε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην οδό Ερμού. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου του Μαζιώτη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νίκος Μαζιώτης έφερε μαζί του χειροβομβίδα και προσπάθησε να διαφύγει με ταξί. Ωστόσο, εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει πεζός με τους συνεργούς του. Από την αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας υπήρξαν 4 τραυματίες, ο Νίκος Μαζιώτης, ένας αστυνομικός με τραύματα στο πόδι και 2 τουρίστες. 

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρυν ότι ο Μαζιώτης βρισκόταν σε στενό αστυνομικό κλοιό τους τελευταίους 2 μήνες και υπήρχαν πληροφορίες ότι αυτές τις μέρες ετοίμαζε κάποια κίνηση. Σε αυτό το πλαίσιο η επιχείρηση ''Θησέας'' στο κέντρο της Αθήνας με αυξημένη αστυνομική παρουσία, κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί.

Η υποστηρικτική του ομάδα αποτελούταν σήμερα από 3 έως 5 άτομα.

Αυτή είναι η τρίτη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Ο τραυματίας αστυνομικός που υπηρετεί στο Α.Τ. Ομονοίας, υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι στο ύψος της Καπνικαρέα είδε συναδέλφους του να κυνηγούν ένα άτομο φωνάζοντας ''σταματήστε τον''. Όπως αναφέρει, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον άνδρα με τον οποίο αντάλλαξαν χτυπήματα, μέχρι το σημείο που ο Μαζιώτης τον πυροβόλησε 2 φορές, τραυματίζοντάς τον στο μηρό. Στη συνέχεια όπως υποστηρίζει,έχασε τις αισθήσεις του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:50