search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Νέα φρίκη στην Ινδία: 6χρονο κοριτσάκι βιάστηκε μέσα στο σχολείο του…

17.07.2014 12:25
Παππούς ασελγούσε στην οκτάχρονη εγγονή του στο Ηράκλειο - Media

Θύμα βιασμού από δύο μέλη του προσωπικού του σχολείου του έπεσε ένα κοριτσάκι, μόλις έξι ετών, στην πόλη Μπάνγκαλορ της Ινδίας.

Θύμα βιασμού από δύο μέλη του προσωπικού του σχολείου του έπεσε ένα κοριτσάκι, μόλις έξι ετών, στην πόλη Μπάνγκαλορ της Ινδίας.
 
Σύμφωνα με το BBC, το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Ιουλίου, αλλά οι γονείς το κατήγγειλαν πριν από λίγες μέρες, αφού το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, παραπονούμενο για πόνους στο στομάχι.
 
Το κοριτσάκι φέρεται να βιάστηκε από έναν σεκιουριτά κι έναν δάσκαλο γυμναστικής, αλλά καθώς υπάρχουν πολλοί με αυτές τις ιδιότητες στο σχολείο, η αστυνομία αναφέρει ότι ψάχνει να βρει τους ενόχους.
 
Ο διευθυντής του σχολείου ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς και υποσχέθηκε πλήρη συνεργασία με τις αρχές.
 
Εκατοντάδες γονείς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολείο.
 
Σύμφωνα με το BBC, το τελευταίο διάστημα καταγγέλλονται όλο και περισσότερα περιστατικά βιασμού στην Ινδία, σε αντίθεση με το παρελθόν, αλλά, αν και φαίνεται ότι το θέμα πλέον αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερη σοβαρότητα, οι βιασμοί παραμένουν ριζωμένοι στην κοινωνία της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:56