search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Πόσο πληρώνεται η ομορφιά; (Video)

22.07.2014 09:12
Πόσο πληρώνεται η ομορφιά; (Video) - Media

Γνωρίζαμε ότι για να κάνεις καριέρα σε κάποια επαγγέλματα «πρέπει» να είσαι όμορφος. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και γίνεται σαφές από σχετική έρευνα, είναι ότι οι εργαζόμενοι  που… ανταποκρίνονται στα αποδεκτά πρότυπα ομορφιάς κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

Γνωρίζαμε ότι για να κάνεις καριέρα σε κάποια επαγγέλματα «πρέπει» να είσαι όμορφος. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και γίνεται σαφές από σχετική έρευνα, είναι ότι οι εργαζόμενοι που… ανταποκρίνονται στα αποδεκτά πρότυπα ομορφιάς κερδίζουν περισσότερα χρήματα.
 
Το Video που κυκλοφόρησε το Vox.com αποκαλύπτει με στοιχεία ότι υπάρχουν μετρήσιμα οικονομικά πλεονεκτήματα. Οι πιο «γεμάτες» γυναίκες κερδίζουν λιγότερα, οι ψηλοί άνθρωποι κερδίζουν περισσότερα. Ακόμη και στον αθλητισμό τα συμβόλαια των αθλητών με συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα των αθλητών που δεν έχουν τόσο συμμετρικά χαρακτηριστικά.
 
 Συνολικά αυτό συμβαίνει γιατί οι όμορφοι άνθρωποι, σύμφωνα με το video, αντιμετωπίζονται ως πιο ευγενικοί και μπορείς ευκολότερα να τους εμπιστευθείς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα κατά τη διάρκεια του εργασιακού τους βίου οι όμορφοι κερδίζουν 230.000$ περισσότερα. 

Πηγή: huffingtonpost.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01