search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Σινεμά κάτω… απ’ τ’ αστέρια σε μουσεία και κήπους!

22.07.2014 13:10
Σινεμά κάτω… απ’ τ’ αστέρια σε μουσεία και κήπους! - Media

Σημαντικές  ταινίες του αμερικανικού και  κινηματογράφου, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σινεφίλ που δεν έφυγαν ακόμα για διακοπές.

Σημαντικές  ταινίες του αμερικανικού και  κινηματογράφου, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σινεφίλ που δεν έφυγαν ακόμα για διακοπές. Το πρόγραμμα του 4ου Athens Open Air Film Festival για τον Ιούλιο περιλαμβάνει προβολές σε  προαύλια μουσείων, πάρκα και ιστορικούς θερινούς κινηματογράφους!

-«Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι» Τζόζεφ Μάνκιεβιτς,  σήμερα, στη μεγάλη οθόνη, του κήπο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, με τους  Κάθριν Χέπμπορν, Μοντγκόμερι Κλιφ και Ελίζαμπεθ Τέιλορ.  

-Αύριο Τετάρτη, θα προβληθούν τα «Φτηνά Τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη (2000) στο «Σινε-Παρί», στην Πλάκα.

 -Την Πέμπτη,  «Οι Μαχητές» του Γουόλτερ Χιλ (1977) στο 'Αλσος Πετραλώνων. Η ολονύκτια οδύσσεια μιας συμμορίας, η οποία κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, και τώρα αναζητά απεγνωσμένα τον δρόμο πίσω στην ασφαλή περιοχή της, αποτελεί τη βάση για αυτό το συναρπαστικό νυχτερινό ταξίδι στην άκρη της μεγαλούπολης. 

-Οι προβολές του 4ου Athens Open Air Film Festival για τον Ιούλιο ολοκληρώνονται με την ταινία του Μπομπ Φος «Η Παράσταση Αρχίζει» («All That Jazz» 1979) που θα παιχτεί στο Σινέ – Ελληνίς Cinemax, τη Δευτέρα 28 Ιουλίου.

Όλες οι προβολές  ξεκινούν στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ στο: www.cinemag.gr & www.aoaff.gr. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59