search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:59
MENU CLOSE

Παγωτό με γεύση «έκτρωσης»

23.07.2014 17:17
Παγωτό με γεύση «έκτρωσης» - Media

Το κατάστημα κανόνισε για την οργάνωση να πουλήσει το παγωτό, καθώς και μερικές άλλες γεύσεις, για ένα χρονικό διάστημα και να κρατήσει το 50% των κερδών…

Η Jodie Ostrovsky, ιδιοκτήτρια του “What’s the Scoop”, κατάστημα παγωτού στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, είχε συνεργαστεί με την οργάνωση “Planned Parenthood” και πριν. Αποφάσισαν να εισάγουν στο μενού τους μια καινούρια γεύση με την ονομασία «Έκτρωση».
 
Οι κατά των αμβλώσεων υποστηρικτές πήραν χαμπάρι τη συνεργασία των δύο και γνωστοποίησαν την αποδοκιμασία τους.
 
Τα ποσοστά απ' την πώληση του προϊόντος πηγαίνουν στην οργάνωση. Το κατάστημα κανόνισε για την οργάνωση να πουλήσει το παγωτό, καθώς και μερικές άλλες γεύσεις, για ένα χρονικό διάστημα και να κρατήσει το 50% των κερδών. 
 
Η Ostrovsky είπε ότι η αντίδραση φαίνεται να έχει αρχίσει με δημοσίευμα από ένα blog που στρέφεται κατά των αμβλώσεων, γεύση την οποία ονομάζει ως "Αίμα και Ουρλιαχτό".
 
Ωστόσο,η σελίδα του καταστήματος στο Facebook, όπου μερικά από τα αρνητικά σχόλια εμφανίστηκαν, έχει λάβει έναν κατακλυσμό υποστήριξης.
 
"Κρατήστε την καλή δουλειά με την παραγωγή υπέροχων γεύσεων και τις βοηθητικές εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης που χρειάζονται!" έγραψε ένας επισκέπτης. "Όσο για όλους τους σχολιαστές: θα πρέπει όλοι να ντρέπεστε».
 
KPTV – FOX 12

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:56