search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:08
MENU CLOSE

Μελισσανίδης: Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια (Video)

24.07.2014 12:53
Μελισσανίδης: Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια (Video) - Media

Δέσμευση προς τους φίλους της ΑΕΚ ότι το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κατασκευαστεί «το συντομότερο δυνατόν», ανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το θέμα.

 
Δέσμευση προς τους φίλους της ΑΕΚ ότι το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κατασκευαστεί «το συντομότερο δυνατόν», ανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το θέμα.
 
Όπως εξήγησε ο άτυπος διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, σήμερα θέλησε να λύσει παρεξηγήσεις και καταγγείλει μεθοδευμένες κινήσεις εναντίον του έργου, διευκρινίζοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» επιζητούν μόνο τα νόμιμα. 

Ο Δ. Μελισσανίδης χαρακτήρισε «υποκρισία» τη στάση κάποιων στο θέμα του άλσους, μίλησε για «πολιτική εκμετάλλευση του έργου» και διευκρίνισε ότι επιδιώκει συναίνεση με το δήμο και την Περιφέρεια. 
 
«Από την πρώτη στιγμή δε ζητήσαμε κάτι που να καταστρατηγεί τους νόμους. Ούτε δωρεάν γήπεδο, ούτε έκταση, ούτε κάποια από τις διευκολύνσεις που είχαν άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ έχει τη δική της έκταση και το δικαίωμα να χτίσει το γήπεδό της. Η ΑΕΚ δε ζητάει χάρη, αλλά τα νόμιμα» είπε. 
 
«Δηλώνουμε αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε να διεκδικήσουμε την κατασκευή του γηπέδου μας στη Φιλαδέλφεια και μόνο. Θέλω να αναφερθώ όμως και στην υποκρισία ορισμένων που δείχνουν ότι κόπτονται από το άλσος. Γι΄ αυτό επισκέφθηκα και ο ίδιος πολλές φορές το άλσος και τρόμαξα από την εικόνα εγκατάλειψης» πρόσθεσε.
 
«Επιδιώξαμε τη συναίνεση χωρίς να εμπλακούμε σε πολιτικά παιχνίδια. Δημιουργήθηκε όμως ένα ζήτημα πολιτικής εκμετάλλευσης, με αποτέλεσμα αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου (…) Γίνεται μια σκόπιμη προσπάθεια να συνδεθεί το γήπεδο της ΑΕΚ με αόριστα επιχειρηματικά συμφέροντα (…)
 
Ζητάμε από όλα τα κόμματα να συμβάλλουν και να κλείσουν το δρόμο σε άνομα συμφέροντα που αντιστρατεύονται το γήπεδο» συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας εστίασε στην ανάγκη εξεύρεσης κοινού τόπου συνεννόησης με τη δήμο και την Περιφέρεια: «Το πεδίο συνεννόησης με τον Δήμο είναι απαραίτητο να βρεθεί. Θέλουμε τη δημοτική αρχή δίπλα μας γιατί υπάρχουν σημεία του έργου που είναι παρά φύση να ξεπεραστούν χωρίς αυτόν. Τον θέλουμε αρωγό».
 
Όπως είπε ο Δ. Μελισσανίδης «δηλώνω κατηγορηματικά ότι το γήπεδο θα γίνει. Με την ψήφιση του νομοσχεδίου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Θα τρέξουμε με χίλια. Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει το συντομότερο δυνατό. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας και ξαναβάζουμε την ΑΕΚ εκεί που ανήκει».
Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παραχώρηση μεγαλύτερης έκτασης «θα κάνουμε ένα γήπεδο χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν. Θα είναι όμως ένα γήπεδο πολύ μικρότερο κι επειδή η ΑΕΚ θα παίζει στην Ευρώπη, θα πρέπει να ξαναγίνει πρόσφυγας».
 
Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής; «Όλος ο προϋπολογισμός του έργου στηρίχθηκε και στα χρήματα της Περιφέρειας. Αν δεν μας τα δώσει η κ. Δούρου, που δεν νομίζω γιατί είναι νόμιμα και γιατί έχουν εγκριθεί, δεν θα θέλει να κάνουμε γήπεδο. Είναι ξεκάθαρο».

Πηγή: naftemporiki.gr

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Μελισσανίδη:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01