search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Αυτοβιογραφώντας τον Έλτον Τζον

24.07.2014 17:07
Αυτοβιογραφώντας τον Έλτον Τζον - Media

Ο σεναριογράφος του Μπίλι Έλιοτ, Λι Χολ ανακοίνωσε πως η επίσημη βιογραφική ταινία για τον Έλτον Τζον θα ξεδιπλώνει την ζωή του τραγουδιστή «από την γέννησή μέχρι την απεξάρτηση του από τα ναρκωτικά».

Ο σεναριογράφος του Μπίλι Έλιοτ, Λι Χολ ανακοίνωσε πως η επίσημη βιογραφική ταινία για τον Έλτον Τζον θα ξεδιπλώνει την ζωή του τραγουδιστή «από την γέννησή μέχρι την απεξάρτηση του από τα ναρκωτικά».
 
Ο Τομ Χάρντι θα είναι εκείνος που θα υποδυθεί τον δημοφιλή τραγουδιστή, τραγουδοποιό, συνθέτη και πιανίστα από την Αγγλία. Ενώ από την πλευρά του, ο 66χρονος Έλτον έχει δηλώσει ενθουσιασμένος με το πρότζεκτ, μπαίνοντας μάλιστα ξανά στο στούντιο για να επαναηχογραφήσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια της καριέρας του, με σκοπό να συμπεριληφθούν στο soundtrack της ταινίας.
 
Σε συνέντευξή του ο συγγραφέας Λι Χολ δήλωσε πως ο Έλτον Τζον του έδωσε απίστευτη ελευθερία κινήσεων σχετικά με το σενάριο. «Μια μέρα, με κάλεσε σπίτι του για να διαβάσω όλα τα προσωπικά του ημερολόγια, τα οποία δεν έχει διαβάσει κανένας από την στιγμή που βρέθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης, κατά τη δεκαετία του ’90». Και συνέχισε: «Ποτέ όμως δεν σχολίασε το σενάριο μου. Δεν έχει επέμβει καθόλου σ’ αυτό».
 
Ο Χολ τόνισε πως είδε αρκετούς παραλληλισμούς στη ζωή του δημοφιλή τραγουδιστή με τον φανταστικό ήρωα Μπίλι Έλλιοτ, ένα νεαρό αγόρι, προερχόμενο από την εργατική τάξη που ήθελε να γίνει χορευτής κατά την δεκαετία του ‘80.
 
Λι Χολ και Έλτον Τζον έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, στην αναπροσαρμογή του Μπίλι Έλιοτ σε μιούζικαλ, όπου ο Έλτον Τζον επιμελήθηκε την μουσική για την παράσταση. Τα γυρίσματα της ταινίας, με τίτλο «Rocketman», θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2014. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:49