search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:15
MENU CLOSE

Ξέχασαν σε ΚΤΕΛ ασκούς με αίμα

15.07.2010 10:53
Ξέχασαν σε ΚΤΕΛ ασκούς με αίμα - Media

Μέσα στα ΚΤΕΛ συνήθως βρίσκουμε πορτοφόλια, ταυτότητες, κινητά και άλλα τέτοια χρηστικά πράγματα. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν βρίσκατε ένα ψυγείο με ασκούς συλλογής αίματος;Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε σε υπεραστικό ΚΤΕΛ της Λάρισας διότι λόγω των περικοπών αλλά και της μη ανανέωσης της σύμβασης με τις εταιρείες μεταφοράς η μεταφορά των «ψυγείων» γίνεται μέσω ΚΤΕΛ.

Μέσα στα ΚΤΕΛ συνήθως βρίσκουμε πορτοφόλια, ταυτότητες, κινητά και άλλα τέτοια χρηστικά πράγματα. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν βρίσκατε ένα ψυγείο με ασκούς συλλογής αίματος;

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε σε υπεραστικό ΚΤΕΛ της Λάρισας διότι λόγω των περικοπών αλλά και της μη ανανέωσης της σύμβασης με τις εταιρείες μεταφοράς η μεταφορά των «ψυγείων» γίνεται μέσω ΚΤΕΛ.

Από την πλευρά του, ο  διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Κώστας Καραμπάτσας, διέταξε ΕΔΕ  για να βρεθεί ποιος ξέχασε να παραλάβει το «ψυγείο» αλλά και για να διαπιστωθεί πόση είναι η ποσότητα του αίματος η οποία, σύμφωνα με το νοσοκομείο, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01