search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:25
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Μεγάλο λάθος ο ΕΝΦΙΑ – Δεν μπορείς να νομοθετείς σε λάθος δεδομένα

09.09.2014 06:58
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο και μετά εκλογές προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη - Media

Για την υπερφορολόγηση που απειλεί την οικονομία της μέσης οικογένειας αλλά και τα λάθη που έγιναν στο ζήτημα του ΕΝΦΙΑ αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη

Για την υπερφορολόγηση που απειλεί την οικονομία της μέσης οικογένειας αλλά και τα λάθη που έγιναν στο ζήτημα του ΕΝΦΙΑ αναφέρθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας παράλληλα πως δεν πρόκειται να βάλει σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα.
 
«Φόρο επί της ακίνητης περιουσίας η Ελλάδα πρέπει να έχει, όμως όχι το μεγάλο λάθος του ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει φορολόγηση επί μιας ανύπαρκτης αξίας. Είναι λάθος οι αντικειμενικές αξίες. Δεν μπορείς να νομοθετείς σε λάθος δεδομένα», επεσήμανε η βουλευτής τονίζοντας πως «πρέπει να υπάρξουν αλλαγές που να βασίζονται στην πραγματικότητα».
 
Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη δεν… αμέλησε να αναφερθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση αναφέροντας πως «παρά τον ΕΝΦΙΑ, που έβγαλε τη μισή Ελλάδα από τα ρούχα της, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει», ενώ για το σύμφωνο συμβίωσης είπε: «Τάχθηκα υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, ως αστική συμφωνία, καμία σχέση με το γάμο, είναι μια από τις υποχρεώσεις που έχουμε και είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων… Δεν μπορούμε να μην κουβεντιάζουμε τα θέματα».
 
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε επίσης στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και διαβεβαίωσε ότι «υπάρχουν 180 βουλευτές» ενώ έστειλε μήνυμα και προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά
 
«Η κεντροαριστερά δεν είναι αξιόπιστος πόλος, δεν έχει λιμάνι, ενώ η κεντροδεξιά έχει πολύ συγκεκριμένη ιδεολογία από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αν θέλει, μπορεί και πρέπει να εκφράσει όλη την παράταξη ο Αντώνης Σαμαράς. Υπήρξα παραταξιακή σε όλη μου τη ζωή, όλη μου τη ζωή πολεμούσα για μια μεγάλη παράταξη, υπό συγκεκριμένες προϋπόθεσης βεβαίως… Πιστεύω στο όλον».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01