search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:12
MENU CLOSE

Το Εθνικό Μουσείο «Blues» ανοίγει τον Μάιο

10.09.2014 15:19
Το Εθνικό Μουσείο «Blues» ανοίγει τον Μάιο - Media

Αν και έχουν ξεπηδήσει αρκετά περιφερειακά μουσεία για το «Blues», αυτό θα είναι το πρώτο Eθνικό Mουσείο των ΗΠΑ. Θα ανοίξει στις 8 Μαΐου του 2015, στο Μισούρι.

 
Αν και έχουν ξεπηδήσει αρκετά περιφερειακά μουσεία για το «Blues», αυτό θα είναι το πρώτο Eθνικό Mουσείο των ΗΠΑ. Θα ανοίξει στις 8 Μαΐου του 2015, στο Μισούρι.
 
Μια πολύ καλή είδηση για τους λάτρεις του είδους, που ζουν στην Αμερική. Όχι τυχαία, στο Σαιντ Λουίς, πατρίδα των Albert King, Tina Turner, Miles Davis και Chuck Berry θα ανοίξει το πρώτο Εθνικό Μουσείο της Αμερική, που θα καταγράφει την εθνική ιστορία του μοναδικού αμερικανικού μουσικού είδους. Το μουσείο είναι τοποθετημένο στο νούμερο 615 της Washington Avenue, στο Μισούρι και χρεώνεται στους μουσικούς Denise LaSalle, Buddy Guy, Robert Cray και Derek Trucks αλλά και τον ηθοποιό γέννημα θρέμμα της πόλης, John Goodman.
 
Το νέο μουσείο θα περιλαμβάνει ένα θέατρο 100 θέσεων, ένα εκθεσιακό κέντρο εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που έχουν επιδείξει τα blues ενώ θα προσφέρει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα, υποτροφίες, καμπάνιες και εργαστήρια. Θα προγραμματίζονται, επίσης, ειδικά αφιερώματα, που θα τιμούν δεκάδες μουσικούς όπως οι Robert Johnson, BB King, Muddy Waters, Howlin 'Wolf, Albert King, Etta James, T-Bone Walker και Big Joe Turner.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59