search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:06
MENU CLOSE

Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια μετά τις καταγγελίες Ψινάκη

10.09.2014 16:44
Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια μετά τις καταγγελίες Ψινάκη - Media

Μετά τις καταγγελίες του Ηλία Ψινάκη για σβήσιμο στοιχείων-αφαίρεση φακέλων στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνα, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έφοδο σε συνολικά πέντε σπίτια αντιδημάρχων αλλά και υπαλλήλων του δήμου.

Μετά τις καταγγελίες του Ηλία Ψινάκη για σβήσιμο στοιχείων-αφαίρεση φακέλων στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνα, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έφοδο σε πέντε σπίτια αντιδημάρχων αλλά και υπαλλήλων του δήμου.

Έρευνα πραγματοποιήθηκε και σε γραφεία ιδιωτικής εταιρείας που συνεργαζόταν με το δήμο.

Κατάσχεσαν ηλεκτρονικό υλικό με διαγεγραμμένα αρχεία του δήμου, γεγονός που αποδεικνύουν τα όσα κατήγγειλε ο νυν δημάρχος.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και (4) φορητές συσκευές αποθήκευσης ( USB sticks ), που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για περαιτέρω εργαστηριακή εξέτασή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», σχηματίζεται δικογραφία κατά παντός υπευθύνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01