search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:48
MENU CLOSE

Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Περιστέρι – Συγκέντρωση για το θάνατο του Θανάση Καναούτη

12.09.2014 12:36
Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Περιστέρι – Συγκέντρωση για το θάνατο του Θανάση Καναούτη - Media

Kλειστός θα παραμείνει από τις πέντε το απόγευμα ο σταθμός του μετρό στο Περιστέρι, με εντολή της αστυνομίας, λόγω συγκέντρωσης συλλογικοτήτων της περιοχής για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Θανάση Καναούτη.

 
Kλειστός θα παραμείνει από τις πέντε το απόγευμα ο σταθμός του μετρό στο Περιστέρι, με εντολή της αστυνομίας, λόγω συγκέντρωσης συλλογικοτήτων της περιοχής για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Θανάση Καναούτη.
 
«Ο χαμός του Θανάση δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, μια παράπλευρη απώλεια, αποτέλεσμα της «κακιάς στιγμής», ένα ατυχές περιστατικό που βασίστηκε στην απροσεξία ενός «τζαμπατζή», όπως βάλθηκαν να μας πείσουν τα ΜΜΕ αλλά και γνωστοί άνθρωποι του «πνεύματος» -πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν την εξουσία στις δύσκολες στιγμές-  ένα χρόνο πριν.

Ο χαμός του Θανάση ήταν μια ακόμα κρατική δολοφονία, αναπόσπαστο κομμάτι της άθλιας πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – εργοδοτών, που, όταν δεν δολοφονεί στην κυριολεξία, διαλύει τις ζωές των εργαζομένων ξεθεμελιώνοντας κάθε έννοια κοινωνικής παροχής, μετατρέποντας σε κάτεργα τους χώρους δουλειάς, τσακίζοντας  τους μισθούς, καταργώντας κάθε εργατικό δικαίωμα, μετατρέποντας ολόκληρη τη χώρα σε ειδική οικονομική ζώνη-φυλακή, επιχειρώντας να συντρίψει τους αγώνες και τις αντιστάσεις, στέλνοντας χιλιάδες εργαζομένους στις ουρές απόγνωσης της ανεργίας, της σύγχρονης μετανάστευσης, της αυτοκτονίας», αναφέρει μεταξύ άλλων η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, που καλεί μαζί με άλλες συλλογικότητες στη συγκέντρωση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:47