search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:34
MENU CLOSE

«Ψεκασμένος» Ιταλός ευρωβουλευτής υψώνει τα μεσαία δάχτυλα στο ευρωκοινοβούλιο (Video)

16.09.2014 16:51
«Ψεκασμένος» Ιταλός ευρωβουλευτής υψώνει τα μεσαία δάχτυλα στο ευρωκοινοβούλιο (Video) - Media

Με έναν… ιδιαίτερο τρόπο προσπάθησε να αναδείξει την ορθότητα των επιχειρημάτων του ο ακροδεξιός Ιταλός ευρωβουλευτής της Λέγκας του Βορρά, Τζιανλούκα Μπουονάνο.

Με έναν… ιδιαίτερο τρόπο προσπάθησε να αναδείξει την ορθότητα των επιχειρημάτων του ο ακροδεξιός Ιταλός ευρωβουλευτής της Λέγκας του Βορρά, Τζιανλούκα Μπουονάνο.
 
Αιτία για τις άσεμνες χειρονομίες του βουλευτή ήταν η συζήτηση που αφορούσε τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας για τον ρόλο της στην ουκρανική κρίση.


 
Είμαι υπέρ της Ρωσίας και κατά των κυρώσεων κατά του Πούτιν. Έκανα έρευνα για να μάθω και για το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών (που κατέπεσε στο Ντόνετσκ) γιατί αρχικά έλεγαν ότι ένας ρωσικός πύραυλος το κατέρριψε και τώρα λένε ότι έπεσε από ουκρανικά πυρά. Κατά τη γνώμη μου η Ευρώπη κάνει ανόητες επιλογές κατά της Ρωσίας και πληρώνουν τις συνέπειες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι μόνο γιατί πρέπει να υπερασπιστείτε την Αμερική και τα συμφέροντά της. Πιστεύω ότι με τη Ρωσία πρέπει να συνεργαστούμε γιατί διαφορετικά αυτή η Ευρώπη ήδη είναι άνευρη απέναντι στους μετανάστες, γιατί δεν είναι ικανή να βρει μία λύση, απέναντι στους ισλαμιστές, γιατί δεν είναι ικανή να βρει μία λύση. Αυτό που κάνει στη Ρωσία είναι ντροπιαστικό. Εδώ δεν υπάρχουν ευρωσκεπτικιστές, αλλά ευρω-ηλίθιοι! Αυτοί που δε νοιάζονται για το ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού λαού και των επιχειρήσεων. Στην Ιταλία υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες εξαιτίας των ανόητων επιλογών σας. Και εγώ με αυτή τη μπλούζα θέλω να πω ότι είμαι υπέρ της Ρωσίας», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Μπουονάνο.
 
Αργότερα, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κάλεσε την Ευρώπη να προμηθευτεί με σλίπινγκ-μπαγκ γιατί όπως τόνισε «αν σπάσουν τα αρχ… του Πούτιν τότε θα περάσουμε το χειμώνα μέσα στο κρύο».
 
Μία ημέρα πριν το σόου του, ο Μπουονάνο έκανε δηλώσεις στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό NTV. Καθότι είναι γνωστή η αγάπη του για τον Βλάντιμιρ Πούτιν, η δημοσιογράφος του δώρισε ένα πορτρέτο του «τσάρου» για να το κρεμάσει στο γραφείο του.
 
Μπροστά στη κάμερα λοιπόν της εκπομπής με τίτλο «Πραγματικοί άνδρες», ο Ιταλός ευρωβουλευτής δήλωσε πως δεν του αρέσουν οι ομοφυλόφιλοι για να διευκρινίσει αργότερα πως δεν έχει πρόβλημα με τα ομόφυλα ζευγάρια, αρκεί να μένουν στο σπίτι τους…
 
Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν κρίνουμε την ορθότητα ή όχι των απόψεων του Ιταλού ευρωβουλευτή, αλλά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον πολιτισμό και την αισθητική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01