search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:08
MENU CLOSE

14 χρόνια μαζί Μπάρτσα και Μέσι – Δείτε το πρώτο δελτίο του Αργεντινού στη «Masia»

18.09.2014 15:06
14 χρόνια μαζί Μπάρτσα και Μέσι – Δείτε το πρώτο δελτίο του Αργεντινού στη «Masia»
 - Media

Ο Λιονέλ Μέσι είχε την Τετάρτη την 14η επέτειο από την ένταξή του στη Μπαρτσελόνα. Για να μοιραστεί αυτή την ξεχωριστή γι’ αυτόν ημέρα με τους θαυμαστές του σε όλη τη γη, πόσταρε στον λογαριασμό του στο facebook, το πρώτο του δελτίο, που υπέγραψε όταν εντάχθηκε στην περίφημη “Masia”.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε την Τετάρτη την 14η επέτειο από την ένταξή του στη Μπαρτσελόνα. Για να μοιραστεί αυτή την ξεχωριστή γι’ αυτόν ημέρα με τους θαυμαστές του σε όλη τη γη, πόσταρε στον λογαριασμό του στο facebook, το πρώτο του δελτίο, που υπέγραψε όταν εντάχθηκε στην περίφημη “Masia”.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους θαυμαστές μου, τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό της ομάδας, με τους οποίους είχα τη μεγάλη χαρά να δουλέψω και για τη μεγάλη στήριξη που μου παρείχαν, καθώς με αγκάλιασαν όλα αυτά τα χρόνια», είναι το ευχαριστήριο μήνυμα, του Αργεντινού σούπερ σταρ.
 
Ο Μέσι εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα στις 17 Σεπτεμβρίου του 2000, σε ηλικία 13 ετών. Μόλις 4 χρόνια αργότερα, στα 17 του, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τώρα, στα 27 του, σε 10 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, έχει τις παρακάτω σπουδαίες επιδόσεις με τη φανέλα της ομάδας της Καταλονίας.
 
Συμμετοχές: 460
Γκολ: 367
Πρωταθλήματα Ισπανίας: 6
Κύπελλα Ισπανίας: 2
Σούπερ Καπ Ισπανίας: 6
Τσάμπιονς Λιγκ: 3
Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων: 2
Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ: 2
Χρυσές μπάλες: 4
 
Και είναι μόνο 27 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01