search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:49
MENU CLOSE

Ο άρχοντας των κάδων της Ηλιούπολης

18.09.2014 16:11
Ο άρχοντας των κάδων της Ηλιούπολης - Media

Ακόμα δεν ανέλαβε καλά καλά το νέο δημοτικό συμβούλιο της Ηλιούπολης και άρχισε τα ρουσφέτια… Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον δήμο με την ανάληψη καθηκόντων των νέων πρόσωπων.

 
Ακόμα δεν ανέλαβε καλά καλά το νέο δημοτικό συμβούλιο της Ηλιούπολης και άρχισε τα ρουσφέτια… Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον δήμο με την ανάληψη καθηκόντων των νέων προσώπων.
 
Ειδικότερα ένας δημοτικός σύμβουλος (το όνομα του οποίου βρίσκεται στην διάθεση της εφημερίδας), ο οποίος εντέλει κατάφερε και να πάρει το χρίσμα του αντιδημάρχου καθαριότητας αποφασίζει και διατάσσει!!! Μετακινεί όπου του κάνει κέφι (ή μήπως είναι κάτι άλλο) τους κάδους των απορριμμάτων στην Ηλιούπολη, χωρίς προηγουμένως να έχει φροντίσει ούτε για τα στοιχειώδη και απαραίτητα όπως προβλέπει ο νόμος!!!
 
Ο λόγος για την ειδική εσοχή ώστε να μπει ο κάδος χωρίς να κινδυνεύει να μετακινηθεί, ιδιαίτερα όταν ο δρόμος είναι κατηφορικός, όπως στη συγκεκριμένη πράγμα που εν δυνάμει θα μπορούσε να αποτελεί άμεσο κίνδυνο  την στιγμή που στον συγκεκριμένο δρόμο παίζουν μικρά παιδιά.
 
Σημειωτέον ότι η προηγούμενη θέση στην οποία ήταν τοποθετημένος είχε όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές σύμφωνα με τις διατάξεις της πολεοδομίας. Ωστόσο η θέση αυτή δεν άρεσε στους ψηφοφόρους ή τους κουμπάρους του κυρίου Αντιδημάρχου με αποτέλεσμα να γίνει το γνωστό σε όλους μας το παλαιομοδίτικο Ελληνικό αλισβερίσι.
 
Ίσως βέβαια θα μπορούσε να πει κανείς μετά από όλα αυτά ότι το παιχνίδι των παιδιών και η ενδεχόμενη απειλή τραυματισμού τους είναι ψιλά γράμματα για τον «καδαρχη»…
 
Άραγε ο Δήμαρχος έχει γνώση;  Ιδωμεν και θα επανέρθουμε!!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01