search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:16
MENU CLOSE

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ

22.09.2014 10:46
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ - Media

Ξεπέρασαν τον αναμενόμενο αριθμό οι δηλώσεις συμμετοχής στο 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ (6o PICK – ΛΟΥΞ COLA), που θα φιλοξενήσει για μια ακόμη μία χρονιά η Πάτρα το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Ξεπέρασαν τον αναμενόμενο αριθμό οι δηλώσεις συμμετοχής στο 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ (6o PICK – ΛΟΥΞ COLA), που θα φιλοξενήσει για μια ακόμη μία χρονιά η Πάτρα το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.
 
Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής ήταν μέχρι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και το ενδιαφέρον των Ελλήνων οδηγών του καρτ ήταν ιδιαίτερα αυξημένο. Έτσι λοιπόν, το παρών θα δώσουν Έλληνες και όχι μόνο οδηγοί, οι οποίοι ήδη προετοιμάζονται για ένα διήμερο γεμάτο θέαμα, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους θεατές που θα το παρακολουθήσουν.
 
Αναλυτικά, οι συμμετοχές οδηγών ανά κατηγορία έχουν ως εξής:
 
Κατηγορία CLASS MINI 60: 8 συμμετοχές
Κατηγορία D CUP: 17 συμμετοχές
Κατηγορία ROTAX SENIOR MAX: 12 συμμετοχές.
Κατηγορία ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS: 18 συμμετοχές.
Κατηγορία SUPER: 13 συμμετοχές
 
Την ίδια ώρα, η Οργανωτική επιτροπή του 6ου PICK – ΛΟΥΞ COLA προετοιμάζεται προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά ενώ και φέτος ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα μέτρα ασφαλείας των αγώνων.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14