search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:44
MENU CLOSE

ΚΘΒΕ: Στο πλευρό της διοίκησης το Σωματείο Εργαζομένων

22.09.2014 18:20
ΚΘΒΕ: Στο πλευρό της διοίκησης το Σωματείο Εργαζομένων - Media

Η  εισαγγελική παρέμβαση της περασμένης Παρασκευής, την οποία προκάλεσε αναφορά «επιτροπής εργαζόμενων» για παράνομες προσλήψεις και διασπάθιση δημόσιου χρήματος προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων, του νόμιμου φορέα που εκπροσωπεί το ΚΘΒΕ.

Η  εισαγγελική παρέμβαση της περασμένης Παρασκευής, την οποία προκάλεσε αναφορά «επιτροπής εργαζόμενων» για παράνομες προσλήψεις και διασπάθιση δημόσιου χρήματος προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων, του νόμιμου φορέα που εκπροσωπεί το ΚΘΒΕ, που μιλάει  για «θλιβερές και ανώνυμες καταγγελίες από άτομα που ορέγονται τη διάλυση, τη συρρίκνωση ή την απαξίωση του οργανισμού».
 
«Μετά από μια πετυχημένη σεζόν για το ΚΘΒΕ, μια καλοκαιρινή περιοδεία μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό όλης της Ελλάδας, και πάνω στην έναρξη της νέας θεατρικής περιόδου, είναι θλιβερό να βλέπουν το φως της δημοσιότητας κείμενα στα οποία φέρεται “επιτροπή εργαζομένων” να καταγγέλλει ανωνύμως σωρεία ατασθαλιών στον Οργανισμό», τονίζει το σωματείο. Και ξεκαθαρίζει ότι «ο Σύλλογος εργαζομένων, πάσης φύσεως προσωπικού στο ΚΘΒΕ, και η αντιπροσωπευτική επιτροπή των ηθοποιών, είναι οι μόνοι νόμιμοι φορείς που εκπροσωπούν το Κρατικό».
 
Η ανακοίνωση του σωματείου καταλήγει: «Το ΚΘΒΕ, παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, συνεχίζει να παράγει πολιτισμό, διάγοντας περίοδο εργασιακής ειρήνης και σύμπνοιας μεταξύ διεύθυνσης, Διοίκησης και εργαζομένων». Και ζητά από την Πολιτεία και ιδιαίτερα από το ΥΠΠΟ να το στηρίξει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43