search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Αισιόδοξες προοπτικές…

26.07.2010 12:48
oldphotos128014854125.jpg

Πλατιά χαμόγελα και αισιόδοξες σκέψεις σκόρπισε στην πλατεία Βικτορίας (έδρα της Δημοκρατικής Αριστεράς με πρόεδρο τον Φώτη Κουβέλη) μια νέα δημοσκόπηση της RASS. Αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια άλλων δημοσκοπήσεων, όπου σταθερά εμφανίζουν το νέο κόμμα να κατακτά ένα σημαντικό ποσοστό στη συνείδηση των ψηφοφόρων και στην κατ΄ αρχήν διάθεσή τους να το ψηφίσουν.

Πλατιά χαμόγελα και αισιόδοξες σκέψεις σκόρπισε στην πλατεία Βικτορίας (έδρα της Δημοκρατικής Αριστεράς με πρόεδρο τον Φώτη Κουβέλη) μια νέα δημοσκόπηση της RASS. Αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια άλλων δημοσκοπήσεων, όπου σταθερά εμφανίζουν το νέο κόμμα να κατακτά ένα σημαντικό ποσοστό στη συνείδηση των ψηφοφόρων και στην κατ΄ αρχήν διάθεσή τους να το ψηφίσουν. Η τελευταία δημοσκόπηση διεξήχθη για λογαριασμό της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αποκαλύψεις», από 12 ως 14 Ιουλίου, και προκύπτει ότι: μεταξύ όσων δηλώνουν λίγο και καθόλου ικανοποιημένοι από τη λειτουργία των κομμάτων το 7.6% και το 8.4% δηλώνουν «ναι» και «μάλλον ναι», αντιστοίχως, ότι θα μπορούσε να τους εκφράσει πολιτικά ένα κόμμα με αρχηγό τον Κουβέλη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:38