search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Έριξε χλωρίνη στα χρυσόψαρα της πρώην του για την εκδικηθεί!

23.09.2014 17:59
Έριξε χλωρίνη στα χρυσόψαρα της πρώην του για την εκδικηθεί!   - Media

Ο χωρισμός κόστισε πολύ σε έναν 25χρονο Βρετανό, ο οποίος αποφάσισε να σκοτώσει τα χρυσόψαρα της πρώην του με χλωρίνη για να την εκδικηθεί!
 

Ο χωρισμός κόστισε πολύ σε έναν 25χρονο Βρετανό, ο οποίος αποφάσισε να σκοτώσει τα χρυσόψαρα της πρώην του με χλωρίνη για να την εκδικηθεί!
 
 Ο Julian Inchley μπήκε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του όταν εκείνη απουσίαζε και αφού πρώτα ξεχώρισε το δικό του χρυσόψαρο από την γυάλα, θανάτωσε τα άλλα πέντε με χλωρίνη.
 
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό… Έριξε χλωρίνη σε ένα ζευγάρι παπούτσια της πρώην του, το οποίο της το είχε κάνει δώρο και της έκλεψε ένα tablet.
 
Αποτελείωσε την εκδίκηση του, ανεβάζοντας στο Facebook μια γυμνή φωτογραφία της κοπέλας.( Στη συνέχεια τον παρακάλεσε και εκείνος την κατέβασε)
 
Σύμφωνα με την Mirror, η κοπέλα έπαθε σοκ όταν αντίκρισε το θέαμα επιστρέφοντας σπίτι, καθώς με τον συγκεκριμένο άντρα έχει αποκτήσει και ένα παιδί!
 
Ο 25χρονος καταδικάστηκε για κλοπή και εγκληματική βλάβη. Του επιβλήθηκε επίσης ποινή παροχής 120 ωρών κοινωφελούς εργασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:02