search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Περισσότεροι από 4 εκπαιδευτικοί στο κύκλωμα παιδοφιλίας (Video)

24.09.2014 15:40
Λοβέρδος: Περισσότεροι από 4 εκπαιδευτικοί στο κύκλωμα παιδοφιλίας (Video) - Media

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, περισσότεροι από τέσσερις είναι οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδοφιλίας.

 
Σύμφωνα με νέες δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, περισσότεροι από τέσσερις είναι οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδοφιλίας.
 
Ο υπουργός ανέφερε πως θα τεθούν σε αργία, λέγοντας πως «ακόμα και στον Πάπα να πάνε, θα βρεθούν εκτός εκπαιδευτικού συστήματος», χωρίς ωστόσο να δώσει ονόματα.
 
«Έκανα αίτημα να μου αποσταλούν τα ονόματα και επικοινώνησα και με την αρμόδια Εισαγγελέα. Θα τα έχω σήμερα τα ονόματα. Μπορούν να πάνε στη Δικαιοσύνη να προασπίσουν τα επιχειρήματά τους, αλλά μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα δεν θα είναι», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
  
Αύριο αναμένεται σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια να παρουσιάσει την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος σε 600 σχολεία (και σταδιακά σε όλη την Επικράτεια) με το οποίο θα προστατεύονται οι μαθητές από τα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας και παιδοφιλίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30