search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:44
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σενάρια για το πρόσωπο του ΠτΔ

24.09.2014 16:32
Βενιζέλος: Η εικόνα που εκπέμπει το ΠΑΣΟΚ είναι άδικη για το κόμμα - Media

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να λάβει μέρος στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ, μίλησε σε συνέντευξή του στο Reuters για τη λίστα των ονομάτων που θέτουν υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να λάβει μέρος στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ, μίλησε σε συνέντευξή του στο Reuters για τη λίστα των ονομάτων που θέτουν υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, χωρίς να αποκαλύψει κάποιο απ’ αυτά: «Ο κατάλογος (των υποψηφίων) για τη θέση του Προέδρου είναι πολύ περιορισμένος». 
 
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι «Υπάρχουν κάποια σενάρια, αλλά είμαστε απολύτως ανοιχτοί».
 
To Reuters επισημαίνει ότι αν εκλεγεί  μη πολιτικό πρόσωπο για την θέση του Προέδρου, θα είναι η πρώτη φορά ύστερα από το 1985 όταν ο Ανδρές Παπανδρέου πρότεινε τον Χρήστο Σαρτζετάκη. Επιπλέον, αναφέρει ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κανένα κόμμα δεν θα μπορούσε να σχηματίσει σήμερα αυτοδύναμη κυβέρνηση.
 
Ο υπουργός Εξωτερικών πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατός ο σχηματισμός μονοκομματικής κυβέρνησης. Είναι απολύτως απαραίτητο να προετοιμάσουμε έναν συνασπισμό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:44