search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Στη Χαλκιδική ο Σαμαράς για τα «γενέθλια» της Νέας Δημοκρατίας

27.09.2014 08:43
Στη Χαλκιδική ο Σαμαράς για τα «γενέθλια» της Νέας Δημοκρατίας - Media

Στη Καλιθέα της Χαλκιδικής  βρίσκεται από χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα μιλήσει στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και με 11 μονάδες.

Στη Καλιθέα της Χαλκιδικής  βρίσκεται από χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας που  θα γίνει συμβολικά στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς»  στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.

Το κλίμα είναι βαρύ στην παράταξη, μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και με 11 μονάδες διαφορά.

Στην εκδήλωση, το «παρών» θα δώσουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος. Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:02