26/01/2020 17:03:57

Πρόσωπο-έκπληξη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για μικρή παράταση του μνημονίου μίλησε ο Βενιζέλος - Media

Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις έχουν ξεκινήσει προκειμένου να βρεθούν τα 180 «ΝΑΙ» στην Βουλή για να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pontiki.gr, ο χειρισμός του συγκεκριμένου θέματος γίνεται μόνο από τον Αντώνη Σαμαρά - χωρίς την διαμεσολάβηση κανενός συμβούλου του-  και με ενημέρωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, μόνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου (και μάλιστα σε χρονικά διαστήματα που ο ίδιος ο κ. Σαμαράς επιλέγει).
 
Οι βολιδοσκοπήσεις αυτές δεν αφορούν τους βουλευτές που απαιτούνται για να βρεθεί ο «μαγικός αριθμός» 180, αλλά το κατάλληλο πρόσωπο που θα δώσει το «άλλοθι» σε βουλευτές να ψηφίσουν και έτσι να παραταθεί ο βίος της συγκυβέρνησης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από απολύτως αξιόπιστη πηγή, «οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί σε ένα μη πολιτικό πρόσωπο, με αξιοσημείωτη δραστηριότητα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, το οποίο δεν έχει δημιουργήσει εντάσεις  με τα πολιτικά κόμματα και μπορεί να συγκεντρώσει ακόμα και πάνω από τους 180 ψήφους που απαιτούνται...»
 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο pontiki.gr ότι, «οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προβλέπεται να συμφωνήσει, μεγάλος αριθμός βουλευτών από την αντιπολίτευση, αναμένεται να επικροτήσει  την πρόταση...»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.