search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:47
MENU CLOSE

Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει… και θρηνεί!

30.09.2014 09:51
Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει… και θρηνεί! - Media

Σε αυτό τον τόπο έχουμε υποτιμήσει δραματικά τους ηλιθίους. Πρόκειται για είδος δημοφιλές, που εξαπλώνεται επικίνδυνα και, αντίθετα με ό,τι πανδήμως πιστεύεται, είναι άκρως επικίνδυνο.

Σε αυτό τον τόπο έχουμε υποτιμήσει δραματικά τους ηλιθίους. Πρόκειται για είδος δημοφιλές, που εξαπλώνεται επικίνδυνα και, αντίθετα με ό,τι πανδήμως πιστεύεται, είναι άκρως επικίνδυνο.
 
Με δυο λόγια είναι επικίνδυνο να επιβραβεύεις τον ηλίθιο, να αναμετριέσαι μαζί του, να τον ανέχεσαι, να τον κάνεις χάζι, να χασκογελάς. Οι στρατιές όλων αυτών που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας σε οικεία περιβάλλοντα μετατρέπονται σε εγκληματίες, γιατί μόνο με αυτή την ιδιότητα μπορούν να εκτιμήσουν τον εαυτό τους. Στις κερκίδες των γηπέδων όλοι αυτοί αισθάνονται άνετα και κυρίως ανεξέλεγκτοι.
 
Στις κερκίδες των γηπέδων, που τις τελευταίες δεκαετίες θαρρείς ότι έχουν γεμίσει με κακοποιούς, παντού ανάμεσα στους κανονικούς φιλάθλους διακρίνεις διά γυμνού οφθαλμού αλητήριους, στρατούς ηλιθίων που δεν ξέρουν πώς να συμμαζέψουν τα κουρέλια της ζωής τους και βρίσκουν διέξοδο στην τυφλή βία. Μια βία που υποσκάπτεται από την ανώτατη βαθμίδα του αθλήματος, από τους καθωσπρέπει εκπροσώπους του ποδοσφαίρου μας, από την εξωφρενική ατιμωρησία που καθιστά το δίκαιό μας ανίκανο να δώσει μια συντριπτική απάντηση. Φυσικά οι κοινωνίες δεν φτιάχνονται από τις δικαστικές αποφάσεις, ωστόσο προστατεύονται στοιχειωδώς.
 
Πριν από λίγες μέρες απεβίωσε ένας φίλαθλος του Εθνικού ύστερα από πολυήμερη μάχη εναντίον της τυφλής οπαδικής βίας, εναντίον της ανομίας, εναντίον όλων αυτών των ηλιθίων που μένουν ατιμώρητοι επιδεικτικά σα να τους προτρέπουμε να επαναλαμβάνουν τα εγκλήματά τους.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45