search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:23
MENU CLOSE

Μυστήριο με κλεμμένο σκαραβαίο στα Εξάρχεια

30.09.2014 13:51
Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΚΕΕΛΠΝΟ  - Media

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.  θα ελεγχθεί εξονυχιστικά ένα κλεμμένο Volkswagen Beetle  που βρέθηκε εγκαταλειμμένο και με σκασμένα λάστιχα στα Εξάρχεια.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.  θα ελεγχθεί εξονυχιστικά ένα κλεμμένο Ι.Χ. μάρκας Volkswagen Beetle (σ.σ ο γνωστός σκαραβαίος) που βρέθηκε εγκαταλειμμένο και με σκασμένα λάστιχα στην οδό Κωλέττη, στα Εξάρχεια, το μεσημέρι της Τρίτης.
 
Οι πινακίδες του οχήματος (KYK 7972), που παρέμενε επί ημέρες σταθμευμένο στο συγκεκριμένο σημείο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρέπεμπαν σε κρατικό όχημα, είχαν κινήσει το ενδιαφέρον των διωκτικών αρχών.

Ύστερα από διακριτική παρακολούθηση λίγων ημερών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιος επιχειρούσε να το μετακινήσει, γερανός της ΕΛ.ΑΣ. το μετέφερε αρχικά στο Α.Τ. Εξαρχείων και από εκεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια,  όπου και θα διαπιστωθεί αν οι πινακίδες του κλεμμένου σκαραβαίου είναι πλαστές ή οι γνήσιες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01