search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:12
MENU CLOSE

Ο Μπουτάρης «αδειάζει» τη Δούρου και στηρίζει Μητσοτάκη (Video)

01.10.2014 09:04
Ο Μπουτάρης «αδειάζει» τη Δούρου και στηρίζει Μητσοτάκη (Video) - Media

Υπέρ της ολοκλήρωσης του ελέγχου για τα πλαστά πιστοποιητικά των δημοτικών υπαλλήλων τάχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Υπέρ της ολοκλήρωσης του ελέγχου για τα πλαστά πιστοποιητικά των δημοτικών υπαλλήλων τάχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
 
«Ο Μητσοτάκης έχει δίκιο ότι θα φύγουν όσοι έχουν πλαστά πτυχία», δήλωσε στο Mega, χαρακτηρίζοντας σωστό το νόμο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
 
Για την Ρένα Δούρου, o κ. Μπουτάρης σχολίασε πως «πιθανότατα να είχε δίκιο», επισημαίνοντας ωστόσο ότι «ο νόμος δεν είναι όποτε μας γουστάρει τον εφαρμόζουμε».
 
Παράλληλα, αποκάλυψε πως με δική του πρωτοβουλία ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε επικοινωνία με πανεπιστημιακά τμήματα και σχολές προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα πιστοποιητικά σπουδών είναι έγκυρα. «Δεν έχουμε ούτε ένα πανεπιστήμιο που να μας λέει ότι το πτυχίο είναι πλαστό», είπε χαρακτηριστικά.


Δηλώσεις Μπουτάρη από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46