search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Πως έφτασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη του 30χρονου που είχε τα σχέδια για επιθέσεις κατά εφοπλιστών

02.10.2014 13:09
Πως έφτασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη του 30χρονου που είχε τα σχέδια για επιθέσεις κατά εφοπλιστών  - Media

Στην σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται να συνδέεται με το περιβάλλον του προφυλακισμένου Νίκου Μαζιώτη προχώρησαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής μετά από αστυνομική επιχείρηση στην Νέα Ελβετία.

Στην σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται να συνδέεται με το περιβάλλον του προφυλακισμένου Νίκου Μαζιώτη προχώρησαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής μετά από αστυνομική επιχείρηση στην Νέα Ελβετία.

Το άτομο που έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν έχει σχέση με τους 6 που συνελήφθησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά ούτε με την αποστολή του εκρηκτικού μηχανισμού στο Χρηματιστήριο, όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με αστυνομικές ενδείξεις φαίνεται ότι σχεδιαζόταν μέσα στο καλοκαίρι χτύπημα σε βάρος εφοπλιστών και επίθεση στις εγκαταστάσεις μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στον Πειραιά. Κατά πληροφορίες βρέθηκαν και σχέδια για επιθέσεις εναντίον ενός ακόμη εφοπλιστή και μιας ναυτιλιακής εταιρείας. Τα σχέδια των επιθέσεων βρέθηκαν σε κλειστό γκαράζ διώροφου κτιρίου στην Νέα Ελβετία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» εδώ και 10 ημέρες η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε το γκαράζ που βρίσκεται στην οδό Δενιζλίου 2 στην Νέα Ελβετία και την περασμένη Παρασκευή μπήκαν μέσα ελέγχοντας το εξονυχιστικά. Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ, ένας γιατρός που κατοικεί στην Βαρυμπόμπη, είπε στους αστυνομικούς ότι το έχει νοικιάσει σε έναν νεαρό άνδρα. Μετά από παρακολούθηση οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν τον 30χρονο άνδρα το βράδυ της Τετάρτης.  

Για την υπόθεση θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης. 


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01