search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Συνελήφθησαν 2 Έλληνες που αποπλανούσαν ανήλικες μέσω internet

13.10.2014 13:15
Συνελήφθησαν 2 Έλληνες που αποπλανούσαν ανήλικες μέσω internet - Media

Ένας 16χρονος και ένας 36χρονος, συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς αποπλανούσαν νεαρά κορίτσια μέσω διαδικτύου.

 
Ένας 16χρονος και ένας 36χρονος, συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς αποπλανούσαν νεαρά κορίτσια μέσω του διαδικτύου.
 
Όπως κατήγγειλε ανήλικο κορίτσι, μετά από αποπλάνηση που δέχτηκε από τους κατηγορούμενους μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνιών, τους απέστειλε φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο.
 
Για την καταγγελία ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, οι οποίες εξέδωσαν βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
 
Από τη διαδικτυακή έρευνα που επακολούθησε, προέκυψαν τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων και άλλων δύο ατόμων ελληνικής υπηκοότητας 47 και 16 ετών που εντάχθηκαν στη δικογραφία.
 
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες σε Θεσσαλονίκη και Βύρωνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν σε δύο περιπτώσεις και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέτασή τους.
 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01