search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Νεκρός σε τροχαίο αστυνομικός της ΔΙΑΣ (Video + Photos)

15.10.2014 05:35

Ένας 32χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του όταν, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχου στη λεωφόρο Κηφισού στου Ρέντη απέναντι από το ΙΚΕΑ παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Ένας 33χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του όταν, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχου στη λεωφόρο Κηφισού στου Ρέντη απέναντι από το ΙΚΕΑ παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.


 
Ο άτυχος αστυνομικός που έπεσε στο οδόστρωμα παρασύρθηκε και από δεύτερο ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό του είχαν σταματήσει για έλεγχο ένα ύποπτο όχημα.

Η κυκλοφορία στη λεωφόρο διακόπηκε, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο παρέλαβε τον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος είναι πατέρας ενός βρέφους 6 μηνών, και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Πειραιά.

Σε ανακοίνωσή του για τον Θάνατο του άτυχου ειδικού φρουρού ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας αναφέρει τα εξής:

«Όλοι γνωρίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά χιλιάδες αστυνομικοί σε κάθε γωνιά της χώρας για την προστασία των πολιτών και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια του Ειδικού Φρουρού, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του. Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στη σύζυγο και στο παιδί του Ειδικού Φρουρού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:14