16/12/2019 13:29:16

Συγκλονιστική διαμαρτυρία Κούρδων στην Αθήνα, για τη σφαγή νηπίων στο Κομπανί

Συγκλονιστική διαμαρτυρία Κούρδων στην Αθήνα, για τη σφαγή νηπίων στο Κομπανί - Media
 
Είναι μάνες οι οποίες στα χέρια τους κρατούν τις «σορούς» των νεκρών παιδιών τους. Θύματα του ανελέητου σφυροκοπήματος του στρατού των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους , που επί 20 ημέρες σφυροκοπεί ανελέητα το Κομπανί.
 
Κρατώντας στα χέρια τους παιδικές κούκλες τυλιγμένες σε σάβανα, Κούρδισες οι οποίες ζουν στην Αθήνα θέλησαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την παθητική  στάση της Παγκόσμιας Κοινότητας μπροστά στη σφαγή που συντελείται τις 20 τελευταίες ημέρες στην πολύπαθη πόλη της Βόρειας Συρίας.
 
Επικεφαλής της πορείας των Κούρδων προσφύγων οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα διαδήλωσαν ειρηνικά την Τρίτη το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, ζητώντας από τους ισχυρούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ να παρέμβουν αποφασιστικά, προκειμένου να σταματήσει η σφαγή αμάχων και νηπίων, στο Κομπανί.
 
Οι περίπου 250 Κούρδοι πρόσφυγες, μαζί με μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων διαδήλωσαν ειρηνικά από την πλατεία Συντάγματος προς τα γραφεία του ελληνικού παραρτήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, σε μια ακόμα απόπειρα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.




ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.