19/07/2019 18:26:44

Ζήγρας: Τα λεφτά του Ακη… κοιμούνται στην Ελβετία

Ζήγρας: Τα λεφτά του Ακη… κοιμούνται στην Ελβετία - Media

Τα λεφτά του Άκη… υπάρχουν και είναι στην Ελβετία, σύμφωνα με τον Νίκο Ζήγρα. Ο νυν βασικός μάρτυρας κατηγορίας, που είναι ξάδερφος του Ακη Τσοχατζόπουλου και υπήρξε συνένοχός του, είπε πολλά και ενδιαφέροντα σε συνέντευξή του στον Alpha.
 
Ο Ζήγρας είπε ότι οι βουλευτές ήξεραν την οικονομική ευχέρεια του τέως υπουργού: «Είναι γνωστά τοις πάσι αυτά, ακόμη και στο υπουργείο που ήταν. Έδινε χρήματα σε βουλευτές όποτε είχαν ανάγκη» υποστηρίζει και ισχυρίζεται ότι είχε με τα μάτια του, συναλλαγή με πολιτικό.
 
Μίλησε επίσης για τα τελευταία χρήματα που είχε αναλάβει να μεταφέρει από μια ελβετική θυρίδα σε μια άλλη. Επρόκειτο για το ποσό των 400 χιλιάδων δολαρίων τα οποία εντόπισαν οι ελβετικές αρχές σε θυρίδα της Credit Suisse.
 
Υποστήριξε ότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για την πρώτη σύζυγο Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν ενώ ανέφερε ότι οι αρχές βρήκαν ακόμη και ένα ιδιόχειρο σημείωμα της κόρης τους, Αρετής που έγραφε «άνοιξα τη θυρίδα και πήρα 40.000$».
 
Σύμφωνα πάντα με τον Ζήγρα, παραλήπτες των χρημάτων αυτών ήταν οι Ακης Τσοχατζόπουλος και Γιάννης Σμπώκος. «Εκεί γινόταν η μοιρασιά μεταξύ τους» ισχυρίστηκε προσθέτοντας ότι ο πρώην υπουργός ζητούσε εναγωνίως τα χρήματά του από τον Σμπώκο. Στη διήγησή του, ο Ζήγρας υποστηρίζει ότι ο Τσοχατζόπουλος εμπλέκει τον επιχειρηματία Γ. Σαχπασίδη "(στο όνομα του οποίου ήταν η off shore στην οποία ανήκε το σπίτι στην Δ. Αρεοπαγίτου) και τον στέλνει στην Ελβετία για να εντοπίσει τα χρήματα από τις μίζες.
 
«Μου είπε ο Ακης ότι ο έστειλε τον Σαχπασίδη στην Ελβετία και ότι επιτέλους εντόπισε τα χρήματα. Είναι στη Γενέυη στη UBS. Εχω την εντύπωση ότι αυτά κοιμούνται ακόμη εκεί...».
ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.